Merken

ALPHA-H

Alpha-H is een professioneel merk dat zich specifiek richt op huidverbetering. Het Australische merk werkt daarom uitsluitend met hoge percentages van de door dermatologen meest gewaardeerde ingrediënten, zoals glycolzuur, retinol, melkzuur, hyaluronzuur, peptiden en vitamine A, B, C en E. De producten hebben bovendien, waar nodig of functioneel, bewust een lage pH waarde. Dit trekt de huidcellen uit hun ‘comfort zone’ waardoor zij hard aan het werk gaan en het zorgt ervoor dat de ingrediënten ook daadwerkelijk de dieper gelegen huidlagen bereiken. De producten van Alpha-H zijn daarom in staat om op cellulair niveau te werken en van binnenuit te zorgen voor huidverbetering; voor korte en lange termijn.

GEEN ONNODIGE INGREDIËNTEN

Integriteit, effectiviteit en kwaliteit staan bij Alpha-H voorop; daarom worden synthetische ingrediënten, parfums of vulstoffen waar mogelijk vermeden; wordt er waar mogelijk gewerkt met natuurlijke ingrediënten of alternatieven en worden er geen concessies gedaan aan de kwaliteit en effectiviteit van de producten; ongeacht de prijs van de grondstoffen.

SPA Salonnepro

 

SPA SalonnePro producten zitten boordevol fruitextracten, heerlijke oliën en pure werkstoffen, zoals honing en aloë vera. Perfect op maat gemaakt en afgestemd op de behoeften van de huid. Zelfs de meest gevoelige huid wordt er blij van. De visie van SalonnePro is het ontwikkelen van producten met de beste prijs – kwaliteitsverhouding. De producten zijn van de hoogste kwaliteit en worden geformuleerd door verschillende vooraanstaande laboratoria. Omdat de producten in eigen ontwikkeling zijn kunnen ze de kosten zo interessant mogelijk houden. Daarnaast bieden ze een product dat effectief is, doch veilig in gebruik.

SKIN RELAX heeft enkele producten in het assortiment genomen. Waaronder standaard de:
Organic Lipbalm en de volledige mannen verzorgingslijn. Vraag naar de beschikbare producten, soms wisselt het assortiment.

Loveli 

Alle producten van Loveli zijn gegarandeerd:

  • 100% natuurlijk
  • Nooit op dieren getest
  • Zonder aluminium, parabenen, siliconen, SLS/SLES, PEG's, nano, butylhydroxytoluene, phenoxyethanol, synthetische parfums of palmolie
  • Zonder microplastics, met Zero Plastics Inside certificering
  • Gemaakt in Amsterdam
  • Hervul je producten met milieuvriendelijke refills
  • 100% troepvrij

 

SKIN RELAX heeft de gehele bodylijn van Loveli én alle deodoranten in het assortiment.
Daarnaast hebben we enkele producten van de gezichtslijn. 

Thank Me Later

Deze krachtige en hydraterende minerale zonnebrandcrème biedt optimale bescherming tegen de zon met breedspectrum UVA- en UVB-bescherming. Het is waterbestendig en geschikt voor de normale tot meest gevoelige (kinder)huid.

MINERAL SPF 30 voelt niet plakkerig aan, smeert prettig uit, laat geen witte waas achter, herstelt de vochtbalans en bevat natuurlijke antioxidanten zoals avocado-olie die de huid beschermen tegen huidveroudering en zonneschade.
Deze natuurlijke formule zonder nano-mineraalfilter is 100% veganistisch. De formule is pH-neutraal en vrij van huidirriterende stoffen zoals minerale oliën, parabenen en kleurstoffen, waardoor de crème geschikt is voor de meest gevoelige huid en het zeeleven en koraal niet aantast.

Dermatologisch getest, waterbestendig en geschikt voor de gevoelige huid, zelfs voor kinderen.

 

Naast de bovengenoemde merken gebruikt SKIN RELAX: Depilève, RefectoCil en Bellabaci Cupping voor onze 'mini treatments'.