Merken

ALPHA-H

Alpha-H is een professioneel merk dat zich specifiek richt op huidverbetering. Het Australische merk werkt daarom uitsluitend met hoge percentages van de door dermatologen meest gewaardeerde ingrediënten, zoals glycolzuur, retinol, melkzuur, hyaluronzuur, peptiden en vitamine A, B, C en E. De producten hebben bovendien, waar nodig of functioneel, bewust een lage pH waarde. Dit trekt de huidcellen uit hun ‘comfort zone’ waardoor zij hard aan het werk gaan en het zorgt ervoor dat de ingrediënten ook daadwerkelijk de dieper gelegen huidlagen bereiken. De producten van Alpha-H zijn daarom in staat om op cellulair niveau te werken en van binnenuit te zorgen voor huidverbetering; voor korte en lange termijn.


GEEN ONNODIGE INGREDIËNTEN

Integriteit, effectiviteit en kwaliteit staan bij Alpha-H voorop; daarom worden synthetische ingrediënten, parfums of vulstoffen waar mogelijk vermeden; wordt er waar mogelijk gewerkt met natuurlijke ingrediënten of alternatieven en worden er geen concessies gedaan aan de kwaliteit en effectiviteit van de producten; ongeacht de prijs van de grondstoffen.

SPA Salonnepro

 

SPA SalonnePro producten zitten boordevol fruitextracten, heerlijke oliën en pure werkstoffen, zoals honing en aloë vera. Perfect op maat gemaakt en afgestemd op de behoeften van de huid. Zelfs de meest gevoelige huid wordt er blij van. De visie van SalonnePro is het ontwikkelen van producten met de beste prijs – kwaliteitsverhouding. De producten zijn van de hoogste kwaliteit en worden geformuleerd door verschillende vooraanstaande laboratoria. Omdat de producten in eigen ontwikkeling zijn kunnen ze de kosten zo interessant mogelijk houden. Daarnaast bieden ze een product dat effectief is, doch veilig in gebruik.

SKIN RELAX heeft enkele producten in het assortiment genomen. Waaronder standaard de:
Organic Lipbalm, BioCellulose Anti-Aging Mask, BioCellulose Oxygen Mask, Lifting Gold Eye Patches en de volledige mannen verzorgingslijn. Vraag naar de beschikbare producten. 

Loveli 

Alle producten van Loveli zijn gegarandeerd:

♥. 100% natuurlijk

♥. Nooit op dieren getest

♥. Zonder aluminium, parabenen, siliconen, SLS/SLES, PEG's, nano, butylhydroxytoluene, phenoxyethanol, synthetische parfums of palmolie

♥. Zonder microplastics, met Zero Plastics Inside certificering

♥. Gemaakt in Amsterdam

♥. Hervul je producten met milieuvriendelijke refills

♥. 100% troepvrij

 

SKIN RELAX heeft de gehele bodylijn van Loveli én alle deodoranten in het assortiment.
Daarnaast hebben we enkele producten van de gezichtslijn. 


Deodorant zonder aluminium:

De eerste deo zonder aluminium die echt werkt!
Deze deodorant stick is hét antwoord als je op zoek bent naar een deodorant zonder aluminium, en die echt werkt. 100% Natuurlijk. Gebaseerd op kokosolie en natriumbicarbonaat en nog meer fijne ingrediënten die goed zijn voor je huid en echt werken. 
Het verschil met andere deo's...We LOVE to sweat!  Zweten is goed voor je, want je lichaam koelt daarmee af en ontdoet zich zo van afvalstoffen die je graag uít je lichaam wilt hebben.
Maar wat je niet wi
is die vervelende zweetgeur, spuitbus deo's bevatten vooral veel alcohol en parfum die de geur proberen te maskeren. Maar of dat nou zo goed werkt en of dat nou zo gezond voor je is. 

Deo's met aluminium sluiten je zweetklieren af en daardoor werken ze echt.
Maar zweten doe je
natuurlijk niet voor niets.
Die afvalstoffen moeten toch echt je lichaam uit.
Zuiveringszout neutraliseert geurtjes. Zweet gaat pas stinken als het in contact komt met de bacteriën op je huid. En dat is wat je wilt voorkomen.
Dat
kun je doen door je oksels regelmatig te wassen. 
Maar ook door de pH
-waarde van je huid omhoog te brengen, zodat de bacteriën op je huid er niet kunnen leven. Geen bacteriën = geen geurtjes.
En dat is precies wat natriumbicarbonaat in de deo van Loveli doet.
Een andere naam voor natriumbicarobaat is
zuiveringszout en zo heet het niet voor niets. Zweet wordt namelijk meteen geneutraliseerd als het via je zweetklieren je huid bereikt.
Zinkoxide voor extra bescherming tegen stress-zweet. Stress-zweet is anders dan zweet dat veroorzaakt wordt door de warmte.  Het bevat meer vetzuren dan gewoon zweet en de bacteriën op je huid zijn gek op deze vetzuren. Zij zijn de veroorzaker van je zweetgeur. Zinkoxide zet deze vetzuren om in een geurloze zinkzouten voordat de bacteriën hun werk kunnen doen. Wat zink een dubbel zo sterk wapen in de strijd tegen zweetgeurtjes maakt, is dat het tegelijk antibacterieel is!
Er zijn dus sowieso
minder bacteriën op je huid die de zweetgeur kunnen veroorzaken. Deze deo beschermt je extra tegen de geur van stress-en hormoonzweet. Naast zuiveringszout(natriumbicarbonaat) bevat het ook zinkoxide dat een dubbele werking heeft tegen zweet door emoties en stress. En arrowroot en sheabutter zorgen voor een zachte huid.
Met vitamine E als antioxidant.

Naast de bovengenoemde merken gebruikt SKIN RELAX: Depilève, RefectoCil en Bellabaci Cupping voor onze 'mini treatments'.