Speciale behandelingen

Esthemax 

Esthemax is een Amerikaans-Koreaans merk. Het hoofdkantoor zit in Terrence, Californië (USA). Al sinds 1995 maakt Esthemax onderscheidende en vernieuwende producten.
De HydroJelly Masks vormen het hart van Esthemax. Deze worden gemaakt in Amerika en een deel van de andere producten worden in Korea gemaakt. HydroJelly Maskers
De nieuwe generatie peel-off maskers! HydroJelly Maskers onderscheiden zich van ‘gewone’ alginaatmaskers (jellymaskers) doordat ze doordrenkt zijn met elektrolyten: hét hydratatie-ingrediënt van de toekomst. Wat het probleem ook is, er kan geen huidverbetering plaatsvinden als de elektrolytenbalans niet op orde is. De HydroJelly Maskers van Esthemax vormen daarom een essentieel onderdeel van elke huidverbeterende behandeling.

Waarom Elektrolyten?
Elektrolyten zijn geladen deeltjes – mineralen als calcium, natrium, kalium en magnesium – die een belangrijke rol in de vochtbalans van ons lichaam vervullen. Ze geleiden elektriciteit zodra ze worden gemengd met water. Hierdoor produceren de cellen de energie die nodig is om het waterpeil in het lichaam te reguleren. Het lichaam maakt zelf geen elektrolyten aan, maar kan niet functioneren zonder. Directe werking:

  • Balanceren pH-waarde
  • Vochtbinding in de huidcellen
  • Herstellen van huidbarrière
  • Verbeterde stofwisseling mitochondriën

Elektrolyten zijn dus de basis van een goed gehydrateerd en dus goed functionerende huid. Hoeveel je ook drinkt of smeert: een vochtarme huid zal niet verbeteren als ze elektrolyten tekort komt. Daarnaast hebben ze nog een belangrijke eigenschap: ze versterken de werking van andere ingrediënten zoals AHA/BHA, retinol, vitamines en ceramiden en zorgen zo dat deze beter presteren in de huid.

 

Werking HydroJelly Maskers
Vocht volgt de stroom elektrolyten: zo zorgen de HydroJelly Maskers ervoor dat water de huid in wordt getrokken en daar wordt vastgehouden. De maskers sluiten volledig aan op de gezichtscontouren en vormen een filmlaagje op de huid. Hierdoor worden alle werkstoffen ingesloten. Het resultaat is een diepe hydratatie en verbetering van de huidbarrière. De maskers zijn in de zetten in elke gewenste behandeling, geven een heerlijke verkoeling aan de huid en vormen daardoor de perfecte afsluiting van (intensieve) behandelingen.

Elk HydroJelly Mask van Esthemax bevat een mooie basis aan ingrediënten:⁠

⁠Elektrolyten⁠
Natrium- en kaliumalginaat⁠
Zeewier⁠
Biologische havermout, witte rijstpoeder en witte wilgenbast⁠


Er is een breed assortiment HydroJelly Maskers beschikbaar; voor elk huidtype, elk huidprobleem en elke huidconditie is er een perfecte match. Zo kun je elke behandeling personaliseren en upgraden.
De Hydrojelly Mask is alleen in combinatie met een gezichtsbehandeling te boeken. 

Contouring Face Mask 
Het Argireline Contouring Powder Mask van Esthemax is een (pittig) verstevigend, verstrakkend én spierontspannend masker dat internationaal bekend staat als ‘The little pot of BIG magic’. Tijdens het inwerken trekt de huid namelijk zicht- en voelbaar steeds verder samen tot ze strak staat. De huid wordt tot op dermaal niveau opgespannen, wat resulteert in direct zichtbare verstrakking, versteviging, contourverbetering en vermindering van grove poriën. Deze resultaten kunnen (afhankelijk van onder ondere de huidconditie) tot 21 dagen aanhouden.


Terwijl het huidoppervlak op spanning wordt gezet, vindt er onderhuids juist ontspanning plaats zodra Argireline, ook wel ‘needle free botox’ genoemd, haar werk gaat doen. Argireline bestaat uit een klein fragment botulinetoxine. Net als botox remt het de afgifte van neurotransmitters tussen het uiteinde van een motorische zenuw en een spier, vermindert het bestaande expressierimpels en gaat het de vorming van nieuwe expressierimpels tegen. Dit masker is bovendien een ‘needle free’ alternatief voor klanten die botox overwegen of nog even willen uitstellen. Aangezien Argireline de werking van botox verlengt is het ook perfect ter ondersteuning van en aanvulling op botox behandelingen.


Voor wie is het Argireline Contouring Face Mask geschikt?

Het masker is geschikt voor alle huiden. Heb je last van hoge bloeddruk, astma, kanker, trombose, lupus of schildklierproblemen, overleg dan even met je behandelend arts.

Wat voel je tijdens de inwerktijd?

Je voelt het masker steeds strakker worden. Het zorgt ook voor een toename van de doorbloeding. Door de huid- en spiersamentrekkingen kunnen er in eerste instantie rode lijntjes zichtbaar zijn nadat het masker er af is. Dit is volkomen normaal en ze zullen binnen een paar uur verdwijnen.

Het Contouring Mask is alleen in combinatie met een gezichtsbehandeling te boeken.